Pagina 1 van 1

HATTRICK VOOR MAZDA IN AUTOBILD KWALITEITSONDERZOEK

Geplaatst: za 16 jun, 2007 12:00 pm
door speedy
Derde zege op rij in onderzoek van grootste Duitse automagazine

Hoogste score voor geringe reparatiegevoeligheid
Uitstekende resultaten in TÃœV-rapport
Succesvolle duurtest
Mazda is de maker van de meest betrouwbare automobielen. Althans, volgens de uitslag van het jaarlijkse kwaliteitsonderzoek van het grootste automagazine in Duitsland, AutoBild. Voor het derde jaar op rij eist Mazda de eindoverwinning op, gevolgd door Toyota en Honda op de plaatsen twee en drie.

AutoBild onderwerpt sinds 2001 de 24 belangrijkste automerken op de Duitse markt aan een zeer grondig onderzoek, waarin alle modellen beoordeeld worden op totaal zeven aspecten, waaronder betrouwbaarheid, kwaliteit en klanttevredenheid. Een omvangrijke enquête onder autobezitters, de resultaten van terugroepacties, de TÜV-rapportage alsmede de door AutoBild zelf gehouden duurtest maken onderdeel uit van het onderzoek. Daarnaast worden ook het aantal bij AutoBild binnengekomen klachten van berijders, de garantievoorwaarden van het betreffende merk en de kwaliteit van de door het merk geboden werkplaatsservice in de beoordeling betrokken.

De uitslag in de vorm van het AutoBild Kwaliteitsonderzoek 2007 biedt op deze wijze een uiterst betrouwbaar beeld van de realiteit en geeft klanten een belangrijke oriëntatiemogelijkheid bij de aanschaf van een nieuwe auto.

Mazda scoort in het onderzoek het hoogst op het gebied van de zeer geringe reparatiegevoeligheid, traditioneel al een sterk punt van het Japanse kwaliteitsmerk. Maar ook in de categorieën Klanttevredenheid en Garantie scoort Mazda hoge ogen. Bovendien was de duurtest van de Mazda5 over 50.000 km bijzonder overtuigend.

Deze onderscheidingen zijn de bevestiging voor de zekerheden van Mazda. Bovenop de standaard kwailteit, betrouwbaarheid en garantie bieden de Nederlandse Mazda dealers nu ook een aantrekkelijke financiering. Kijk op www.mazda.nl voor meer informatie.


Bezoek de Mazda Zekerheden-site

Geplaatst: do 02 aug, 2007 3:54 pm
door barreljan
Sweet! 8-)

Geplaatst: do 02 aug, 2007 6:23 pm
door ...:::BaCk2ScHoOL:::...
Had niet anders verwacht! :lol:

Geplaatst: vr 03 aug, 2007 10:20 pm
door 323fDave
dat weet ik al lang 8-)