Uitkomst Ledenvergadering.

Berichten worden geplaatst op de home-pagina.

Moderators: Bestuur, Bestuursleden

Plaats reactie
Mazda Menace
Advanced
Advanced
Berichten: 1282
Lid geworden op: zo 17 aug, 2008 9:44 pm
Auto: 323F BA & BJ Wit
SYC/ Wie is wie-topic: 21281
Contacteer:

Uitkomst Ledenvergadering.

Bericht door Mazda Menace »

Geachte leden,

Zoals wellicht de meesten van jullie weten heeft vandaag de algemene ledenvergadering plaats gevonden in Veenendaal. Hierin zijn veel cruciale punten besproken en zijn we uiteindelijk op een stemming uitgekomen waarin is voortgekomen dat het huidige bestuur bestaande uit Bart van der Veen (Voorzitter), Jos Abbes (Vice Voorzitter) en Edwin Davids (Penningmeester) hun taken neer zullen leggen.

Er is een voorstel gedaan voor een nieuw bestuur bestaande uit Chris van de Kam (Voorzitter), Bartjan Hoogenbosch (Secretaris), Michael Maximus (Penningmeester), Adri Hoogenbosch (Evenementen/Clubkrant), Boy van Miltenburg (Ledenadministratie) en Michel van der Hulst (Sponsorenmanager). Echter is het nog mogelijk om interesse te tonen in èèn van de bovenstaande functies.

Via deze weg willen we jullie allen bedanken voor de leuke tijd die we mee hebben mogen maken als bestuur van de Mazda 323F Club Holland. Ook dank voor het vertrouwen in ons gedurende deze tijd. We vinden het erg jammer dat we op deze manier onze functies moeten verlaten.

Namens het voormalige bestuur,

Bart van der Veen en Jos Abbes.
Mazda 323F BA GT!
Afbeelding
#2 Best of Mazda 2011
#1 Best of Styling 2011
Plaats reactie