Pagina 1 van 1

streetpower 22 maart

Geplaatst: do 15 jan, 2015 2:54 pm
door Martin B
Op zondag 22 maart opent AutoMaxx Streetpower traditioneel het outdoorseizoen. Komend jaar met een volledig nieuw tijdschema voor het circuitprogramma. Zo komen de Streetlegal Dragraces weer terug naar de hoofdtribune op de 1/4 Mile (tot 19 uur) en zal Toyo Tires Time Attack voortaan in de ochtend worden verreden met de finales rond 14 uur. Verder een aantal spectaculaire demo's en ook op de paddock een compleet vernieuwde Best of Show Contest!
Als club kun je natuurlijk weer meedoen en met je clubleden het event bezoeken. Hieronder alles clubmogelijkheden en kortingen op een rij gezet.

Club op de showpaddock
Elke club krijgt een eigen ruimte op de paddock voor een clubpresentatie (met een stand, infokraam, infodisplays etc.) of een gezamenlijke parkeerplaats, samen met de auto’s van de clubleden bij elkaar. Deze clubstands/-plaatsen krijgen allemaal een gereserveerde plaats op de paddock. Voor het event ontvangen jullie de clubcode en de plattegrond.

Voordelen voor jullie clubleden
Afhankelijk van het evenement waar de club zich wil presenteren, hebben de clubleden speciale voordelen. Zo is altijd het autoticket (voor een showplaats op de paddock, de clubautoticket) gratis en zijn er speciale kortingen voor bestuurders en/of bijrijders (Clublid-ticket). Deze tarieven gelden alleen als jullie clubleden met de auto bij de clubstand parkeren en men een Clubautoticket achter de voorruit heeft. Parkeert men de auto op de bezoekersparking (dus niet bij de clubstand op de paddock), dan geldt deze korting niet. Hoe vraag je deze tickets aan?
Clubautoticket; wij sturen deze in pdf-formaat per mail naar de clubcontactpersoon, die deze pdf kan doormailen naar de leden die het evenementen willen bezoeken. Zij dienen deze Clubautoticket uit te printen en achter de voorruit leggen.
Clubticket; deze is te bestellen via de webshop.

Clubkortingen
Autoticket, gratis in plaats van € 8,-
Entree, € 13,- voor de bestuurder en € 13,- voor 1 passagier in plaats van € 18,-. Deze clubtickets van € 13,- kunnen in de voorverkoop worden gekocht met een speciale actiecode.
De voorverkoop is inmiddels gestart.

Dus wie heeft dr zin?

1.Martinb

Re: streetpower 22 maart

Geplaatst: za 17 jan, 2015 12:42 pm
door HellRacer
Kom dat zien komt dat zien HPCMOTORSPORT rijd dan ook Timeattack, en daar voor zijn jullie van harte uitgenodigd om even te komen kijken wanneer er niet gereden word.

Momenteel word er druk gewerkt aan een nieuwe motor waarmee we met nog meer vermogen kunnen rijden

Re: streetpower 22 maart

Geplaatst: ma 02 feb, 2015 9:27 pm
door Martin B
tis wel gekkehuis voor het inschrijven voor deze meeting...

Re: streetpower 22 maart

Geplaatst: ma 02 feb, 2015 10:23 pm
door barreljan
Gaat hard hé 8-[

Re: streetpower 22 maart

Geplaatst: ma 02 feb, 2015 10:40 pm
door Miss323F
Whaha, was hier net mee bezig vandaag had het topic bijna klaar met typen.. :shock:

zal morgen een nieuw topic openen en dan verder contact te leggen met de 402 organisatie..

Re: streetpower 22 maart

Geplaatst: wo 04 feb, 2015 11:25 am
door Paddy22
[moderator]op verzoek van hoofd evenemententeam sluit ik dit topic voor aanmelden en andere belangrijke informatie verwijs ik jullie door naar : viewtopic.php?f=8&t=39875[/moderator]