De Crew stelt zich voor!

Dit forum wordt gebruikt voor de opslag van website paginas

Moderators: Junior Administrator, Bestuursleden

Gesloten
Racerd
Rookie
Rookie
Berichten: 231
Lid geworden op: vr 12 okt, 2012 9:44 am
Auto: Mazda 323F BJ GTI
SYC/ Wie is wie-topic: 37739
Extra parameters: f=7
Contacteer:

De Crew stelt zich voor!

Bericht door Racerd »

[glow=red]Welkom op de Crew Page van de 323Fclub Holland[/glow]
Hier vind je de crewleden van de 323fclub holland.
Voor en achter de schermen werken zij aan de gang van zaken bij de club.
Heb je vragen dan kan je altijd bij 1 van deze mensen terrecht.


Pop-i
Auto: Mazda 323F BA 1.8 GTX Turbo + BJ 1.6 als daily
[album]578[/album]
Gebruikersnaam: Pop-i
Functie: Hoofd Evenemententeam
Functie omschrijving: Regelen van de Evenementen zoals Summergathering/Newyearsmeeting en andere evenementen zoals 402
Naam: Chris van de Kam
Over Pop-i:
Mijn naam is Chris van de Kam 33 jaar en wonende te Ede.
Ben van beroep brandstofdepotoperator sinds 2007 en daarvoor heb ik 9 jaar gewerkt in de binnenvaart.
Hobbys zijn uiteraard aan de geliefde F sleutelen en daarnaast mag ik graag grote machines bouwen van de welbekende LEGOblokjes.
Ben een 323F Mazdaliefhebber geworden door mijn oude huisgenoot.
Die had een onverwoestbare 323F BG waar hij 6 wilde jaren mee heeft gehad met een hoop avonturen maar nooit problemen(op 1 kapotte waterpomp na)
Dat was voor mij de hoofdreden om een Mazda te kopen. Namelijk betrouwbaar.
Ik vond de BG een zeer mooi model maar mijn oog was snel gevallen op een 1.5 BA rush uit '98.
Daar heb ik helaas niet al teveel plezier van gehad want heb in een korte tijd 2 aanrijdingen gehad waar ik helaas weinig aan kon doen maar bij de 2e ben ik van de weg gereden met als gevolg de F total loss tegen een boom aan geparkeerd.
Aangezien ik de 1.5 iets te langzaam vond voor mijn rijstijl ben ik toen gaan kijken voor een iets snellere BA.
Wezen kijken voor een v6 en ik vond de motorruimte zo vol gebouwd dat ik daar weinig mogelijkheden in zag om er dingen bij te bouwen.
Toen voor een 1.8 wezen kijken en die had ruimte voor mijn toekomstplannen.
Had toendertijd amper ervaring met automotoren dus heel veel informatie hier op het forum ingewonnen.
Mijn plannen om het originele blok te gaan upgraden met een supercharger bleken niet echt haalbaar en toen werd er een GTX motor uit een bg me aangeraden.
Uiteindelijk een schitterend GTX blok gekocht en dat samen met mijn goeie vriend Mr ali in de F gebouwd en aan de praat gekregen.
Na 2.5 jaar klussen is die nu eindelijk bijna klaar.
Deze F zal ongetwijfeld veel te zien zijn op de clubmeetings en de bedoeling is om er ook circuitplezier mee te beleven.
Sinds september 2013 ben ik ook in het bezit van de laatste mazdatelg uit de F serie namelijk een 1.6 BJ als daily.
Wat betreft de Club.
ben sinds 2006 lid van het forum en sinds 2011 betalend lid.(ik weet het, had het veel eerder moeten doen)
Ik klus behoorlijk veel aan andermans Fjes hier van het forum en heb onderhand denk ik wel de halve club over de vloer te hebben gehad.
Wat mijn kennis van de F alleen maar ten goeie heeft gedaan.
Deze kennis wil ik graag blijven delen met mensen hier op het forum want elke auto gaat of staat met het juiste onderhoud.
Sinds 2011 ben ik me meer gaan verdiepen in de club zelf en na een tijdje moderator te zijn geweest ook lid geworden van het E-team.
Anno 3-2012 heb ik gesprekken gehad met mensen van de club en we wilden samen een poging wagen om in het bestuur te komen.
Sinds 15-7-2012 was ik de Voorzitter van deze geweldige club.
Sinds 12-6-2014 heb ik het voorzittersstokje doorgegeven aan Thejohn zodat ik me kan focussen op de evenementen dus sinds die datum ben ik weer hoofd Evenementen team.
Vragen over evenementen kan je altijd bij me terrecht.
Hopende op een mooi Clubjaar en met vriendelijke groeten uit Ede
Chris van de kam.


[glow=red]_______________________________________________________________________________________________________________[/glow]

SuperSonic
Auto: Mazda 323F BA V6
[album]950[/album]
Gebruikersnaam: Supersonic
Functie: Ledenadministratie & Penningmeester
Functie omschrijving: bijhouden van de financiën en het ledenbestand beheren.
Naam: Boy
Over SuperSonic:
Ik ben Boy van Miltenburg, 32 jaar oud en woonachtig in het zonnige Maarssen. Hier in op het forum sta ik echter waarschijnlijk beter bekend als SuperSonic. Ik ben gek op auto’s, maar heb ook nog een hoop andere hobby’s. Zo besteed ik aardig wat tijd aan bowlen, wat ik echt als sport beoefen, en mag ik graag een (spel)computer aangooien. Zo nu en dan hou ik thuis zelfs LAN-partys, omdat niks zo leuk is om spellen te spelen met anderen.
Ik ben al sinds 2006 lid op het forum, maar heb hier eerst even de kat uit de boom gekeken. Pas nadat ik mijn auto enigszins verfraaid had, ben ik echt actief geworden op het forum, waarna ik ook meetings ging bezoeken. Al vrij snel daarna volgde mijn clublidmaatschap, vooral omdat ik mee wilde doen aan de audio-metingen.
Auto’s zijn altijd een belangrijk deel in m’n leven geweest. Al vanaf m’n eerste auto (een Mazda 323 BG hatchback) was ik bezig om de auto te verfraaien of de prestaties te verbeteren. Naast enkele korte uitstapjes naar andere merken, heb ik vrijwel altijd een Mazda 323(f) of een Peugeot 205 gehad. Nu heb ik dan ook nog steeds, naast mijn F, een Peugeot 205 cabriolet, waar ook de nodige hobby-uurtjes in verdwijnen. De F die ik nu heb is m’n tweede en zal ik nog een lange tijd houden. Qua uiterlijk is de auto bijna helemaal naar mijn smaak, wat me des te meer ruimte geeft om mijn tijd te steken in interieur updates, zoals een gezond grote audio-installatie :rock: Sowieso vindt ik het ook leuk om altijd te proberen iets te bedenken, wat ik op andere auto's binnen de club nog niet heb gezien. Gezien we maar een paar types binnen de club hebben, vormt dat af en toe best een uitdaging, maar dat maakt het ook des te leuker.
Daarnaast is het voor mij een extra leuke hobby, omdat mijn vader ook een (zeer fraaie) F heeft en clublid is, dat geeft wel een extra dosis lol :D
Sinds zomer 2012 maak ik deel uit van het bestuur van de club. In eerste instantie alleen voor de ledenadministratie, maar kort daarna ook als penningmeester. Ondanks dat ik al lang bij de club zit, had ik nu pas het gevoel daarin iets bij te kunnen dragen, mede door de nodige ervaring die ik hiervoor had opgedaan in mijn baan. In deze functies beheer ik zo'n beetje de hele administratie van de club, zowel financieel als het ledenbestand. Ook het uitsturen van clubpassen hoort daarbij. Het hebben van een dubbele functie is een aanzienlijke taak, maar biedt ook zo zijn voordelen, daar de twee geregeld vlak langs elkaar lopen.
Ik hoop dat deze club -ondanks het steeds ouder worden van de auto's- nog lang blijft bestaan. Met een fris bestuur zijn we hard aan de weg aan het timmeren, en met het enthousiasme dat bij de huidige leden leeft denk ik dat dat ook zeker gaat lukken :) _______________________________________________________________________________________________________________[/glow]

TheJohn
Auto: Mazda 323F BJ 1.5 GL
[album]1132[/album]
Gebruikersnaam: TheJohn
Functie: Voorzitter
Functie omschrijving: het erop toezien dat alles netjes verloopt
Naam: John Honders
Over TheJohn:
Hallo ik ben John alias TheJohn
Ik ben 38 jaar, getrouwd met linda (mogeliediecalimero) en woon in Tiel.
Samen met mijn vrouw heb ik een dochter genaamd: Denise

Ik was secretaris en zat ook in het evenementen team.
waar ik na enige tijd na een aantal evenementen en ook wat vergaderingen te hebben genotuleerd ,
de vraag kreeg of ik de functie voorzitter wilde gaan overnemen
en zo geschiede het per 12-06-2014 heb ik het stokje van chris (pop-i) overgenomen.
om de taak als voor zitter te vervullen dit zal ik met veel plezier gaan doen.

Mijn ride is een Mazda 323f bj van 2000 die helemaal standaard werd gekocht.
Dit is een 1.5 gl met 145.000 km erop.
Na wat veranderingen zijn we al een heel eind onderweg, maar zeker nog niet op een eind punt![glow=red]_______________________________________________________________________________________________________________[/glow]

DjMarcio
Auto: Mazda 323F BJ 1.6
[album]581[/album]
Gebruikersnaam: Djmarcio
Functie: Hoofdevenemententeam
Functie omschrijving: Organiseren van de clubevenementen samen met john
Naam: Marc
Over DjMarcio:
[size=85]Wie ik ben? De meeste kennen me al maar zal het toch maar even zeggen. Ik ben Marc Scholten. Op het forum bekend als djmarcio. Ik ben geboren op 03-06-1993. In me leven veel mee gemaakt zoals... Gescheiden ouders, speciaal onderwijs gezeten, veel begeleiding gehad(was nogal moeilijk vroeger) nu heb ik gewoon een fijn leven. Ik vul het zelf in na mijn inzien. En tot nu toe gaat dit goed! Ik zit nog op school en doe de opleiding bouw. Heb een bijbaan bij Dachser. Beetje de hele dag op een lange lepel staan(niks doen). Door me bijbaan wou ik een auto kopen en me ogen vielen al snel op ....... Ja je raad het al! Een Mazda 323!!! Mijn eerste Mazda was een 1.5. Ik had niet veel geld dus heb alles bij elkaar gesprokkeld zodat alles in een keer gespoten werd enz. Ik had alles thuis en 1 week voor het gespoten werd, Knal boem bats.... Toen stond ik stil in een bushokje en was me helen ophanging voor na de klote. k*t balen bah! Toen maar verkocht in onderdelen. Toen had ik wat geld terug van onderdelen dus gelijk maar een auto voor 200 euro gekocht. Een AX (geen Mazda). Ik raad je aan koop nooit z’n ding! Of je wild op je dak liggen. Na 2 maanden die verkocht en een barrel 323f ba gekocht. Na 2 maanden alles aan gedaan! Dorpel rot en nuppels van de rem versleten. Dus jammer. Maar wel 16 apk punten van de 18 verholpen! Dus toen maar weer een mazda zoeken! Vanwegen dat ik bijna met school klaar ben en zzp'er word een grotere auto nodig. Maar zat toen net in het evenementen team. Dus maar weer een 323 zoeken. Toen viel me oog op een 323f BJ!! Geweldige auto iedereen aan te raden! Omdat ik een turbo wil in de toekomst alles uitgezocht en uit de 1.6 is meer kwa kracht te halen dan de 2.0 dus maar een 1.6 gekocht. Nu nog niet heel veel aan gedaan maar gaat nog wel gebeuren! Zoals ik zei zit ik in het evenementen team. En daar doe ik met plezier me werk. Ik probeer zo leuk mogelijk alles voor jullie neer te zetten. En hoop dan ook dat jullie mee helpen door op tijd te betalen. En op tijd door te geven of je wel of niet komt. Daar kan ik wat mee en jullie ook over paar jaar omdat we dan hele leuke dingen kunnen gaan doen. Ik zal zo even niet weten wat ik meer moet vertellen. Maar hier zullen vast veranderingen komen dus houd het even in de gaten.


[glow=red]_______________________________________________________________________________________________________________[/glow]

RicardoB
Auto: Mazda 323F BA 1.8
[album]580[/album]
Gebruikersnaam: RicardoB
Functie: WebsiteBeheer/ontwerp
Functie omschrijving: Het beheer van de site en ondersteunen van de leden wbt de site
Naam: Ricardo Berenschot
Over RicardoB:
Ik ben Ricardo, 24 jaar en kom uit Arnhem.
Ik rij in een Mazda 323 F BA uit '96 sinds 2009, sinds de bestuurswissel ben ik Webmaster van deze website geworden.
Mijn taken bestaan onder andere uit:
-> Het beheer en onderhoud van de website
-> Ondersteuning bieden bij het gebruik van de website
-> Het bewaken van de forumregels en het uitvoeren van moderatie taken
-> Afhandelen van SPAM meldingen
-> Ontwikkeling van nieuwe functionaliteit voor de website
Ik maak deel uit van het bestuur, je kan bij mij dus ook terecht voor andere vragen m.b.t. de club.
Ook behandel ik prive kwesties die langs deze website lopen. Wanneer iemand jouw persoonlijk(prive) pest, treittert of bedreigd via de middelen op dit forum, kan ik daar tegen optreden.


[glow=red]_______________________________________________________________________________________________________________[/glow] 

Racerd
Auto: Mazda 323F BJ GTI 1.6
[album]582[/album]
Gebruikersnaam: Racerd
Functie: Moderator/administrator
Functie omschrijving: Onderhouden van Forum. Hieronder valt: Topics sluiten, mensen op richtlijnen wijzen, gebruikersbeheer, foto controle, schuttingtaal corrigeren, algehele opruimingen, overzichtelijk houden op het forum.
Naam: Nick Hendrickx
Over Racerd:
Mijn naam is Nick Hendrickx, hier beter bekent als Racerd en sinds kort Administrator bij de club. Ik woon hier in het Prachtige Breda in ooh zo mooie en gezellige Brabant! Ben geboren op 12-12-1992 en nu dus 20 jaartjes jong en heb een geweldige vriendin Hoe ben ik aan mijn auto gekomen? Nou op deze manier: Ik was net klaar met mijn opleiding en ben toen lekker op Vakantie gegaan. Eenmaal terug van mijn vakantie zat het er voor mij ook aan te komen... Solliciteren... Voor mij ging dit echter super goed! Dag 1 Soliciteren Dag 2 Gesprek Dag 3 contract tekenen! Nu er dus ook goed geld binnen kwam lag een Auto voor mij ook in het voorruitzicht! Dus ik gelijk gaan zoeken als iedere normale jongen van 19 :) Zodoende ging ik dus opzoek naar een sportieve auto. Ik zag genoeg BA-tjes staan omdat ik die toch altijd mooi heb gevonden. Maar ik wou toch iets jongers met minder Kilometers. Tot ik deze 323F BJ GTI tegen kwam! Dicht bij mij in de buurt en betaalbaar! En het belangrijkste: Airco en maar 48.000 op de teller! Als iedere jongen van 19 wil je je auto natuurlijk veranderen! Zodoende kwam ik op de site voor onderdelen:) en zo ben ik een beetje blijven plakken omdat ik de meetings zo gezellig vind:)
Verder heb ik nog niet super veel veranderd aan mijn F, beetje de standaard dingen, Xenon, led-stadslicht, zwarte zijknipperlichten, 17inch velgen, power filter en een nieuwe set schokbrekers + veren.
Na een tijdje rondgezworven te hebben hier kwam de plek van administrator beschikbaar, omdat ik hier al enige ervaring mee heb en ik toch de club wil helpen waar ik kan heb ik hiervoor gesolliciteerd en nu probeer ik het forum netjes en overzichtelijk te houden!


[glow=red]_______________________________________________________________________________________________________________[/glow]

Wolfje666
Auto: Mazda 5 1.8
[album]1426[/album]
Gebruikersnaam: Wolfje666
Functie: Moderator / Fotograaf
Functie omschrijving: Onderhouden van Forum. Hieronder valt: Topics sluiten, mensen op richtlijnen wijzen, gebruikersbeheer, foto controle, schuttingtaal corrigeren, algehele opruimingen, overzichtelijk houden op het forum.
Naam: Jeroen van Vliet
Over Wolfje666:
Ik ben Jeroen van Vliet, 35 jaar en wonende te Spijkenisse.
Sinds 2004 verslingerd aan de 323F (eigenlijk Mazda in het algemeen) en sindsdien ook clublid.
De reden voor de aanschaf toen, was heel simpel.
Mijn oudste zoon werd geboren en we zochten een sportieve auto met minimaal 4 deuren 
In het verleden heb ik al in het bestuur gezeten van de club en was ik verantwoordelijk voor het clubblad.
Mijn 323F historie begon met een 1.5.
Deze heb ik o.a. de deur uit gedaan omdat ik toch iets snellers wilde.
Na wat zoeken ben ik via de club bij een 2.0V6 wezen kijken en deze gekocht.
Helaas bleek achteraf de motor niet goed meer te zijn en zich op Assen goed gehouden te hebben, is de 2.0 op de weg naar huis overleden.
Na wat rondbellen en informeren, de auto bij BartJan en Adri (HPC) gebracht voor een transplantatie met een 2.5 V6 KLZE.
Hier ben ik alleen maar blijer van geworden met deze Porschekiller 
Helaas heb ik deze na jaren trouwe dienst toch weg gedaan.
Inmiddels 2 kinderen die groter worden en meer meenemen met vakantie…
Dus de V6 heeft moeten wijken voor mijn huidige auto, een Mazda 5 1.8 uit 2006.
Zodra het financieel kan, kinderen kosten nou eenmaal een aardige duit  , wil ik toch weer een 2e Mazda ernaast voor het circuit rijden.

Door mijn hobby/2e baan ben ik ook gaan fotograferen voor de club.
Dus als je iemand op de meetings druk ziet rondlopen met een camera en continu foto’s nemen, grote kans dat ik het ben 
Gesloten